I AM IN TRAFFİC, I AM ON MY GUARD ALL THE TIME (TRAFİKTEYİM, HER AN TETİKTEYİM) E TWİNNİNG PROJESİ

Okulumuz  öğretmenlerinden Nihal YEŞİLBAŞ OĞUZ ve Aysu ESKİTÜRK "eTwinning" Platformu üzerinde yürütülen  "I AM IN TRAFFİC, I AM ON MY GUARD ALL THE TIME  (TRAFİKTEYİM, HER AN TETİKTEYİM)" projesine ortak olmuştur.

Proje, koordinatör Sınıf Öğretmenlerimiz Aysu ESKİTÜRK ve Nihal YEŞİLBAŞ OĞUZ tarafından yürütülmekte olup öğrencilerimizle birlikte etkinliklere başlanmıştır.

Bu proje ile öğrencilerimizde oyunlar, STEAM, kodlama, drama, şiir, müzik , masal gibi etkinliklerle eğlenceli ve kalıcı bir şekilde trafik bilinci oluşması amaçlanmıştır.

Koordinatör öğretmenlerimiz tarafından yürütülmekte olan projemizde  Portekiz, Yunanistan, Moldova, Romanya dan ortaklarla çalışıyoruz. Öğretmenlerimizi tebrik ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Öğrencilerimizin proje ile ilgili poster ve afiş çalışmaları

01-04-202101-04-202101-04-202101-04-2021

Yayın: 01.04.2021 - Güncelleme: 01.04.2021 00:22 - Görüntülenme: 5609