Güllük İlkokulu

02525222047
GÜLLÜK MAH. ADNAN MENDERES YENİ CAD. NO 76/1 MİLAS / MUĞLA
Vizyon
Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran analiz ve sentezler yapabilen, bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; geçmişle gelecek arasında köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir model okul olmaktır.
Misyon
.*Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş, *Sorumluluklarını bilen, mücadeleci, üretken, toplumsal ilişkilerinde başarılı, bilgili, becerili, öz güven sahibi, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, topluma ve çevreye karşı duyarlı *Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilere sahip, sürdürülebilir yaşam fikrini hayat felsefesi haline getiren, *Günlük yaşam becerilerine sahip, *Bilgi, teknoloji ve iletişim toplumu olma hedeflerimizi gerçekleştirmek için; bilgiye hızla ulaşabilen, *Fiziksel ve ruhsal sağlığı dengeli olan, pratik problem çözme yetisine sahip, çalışkan, *Yüce Önder Atatürk ün Büyük Türkiye idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.
Okulumuz e Twinning Ulusal Ve Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.
Öğretim Şekli :TAM ZAMANLI
Başlama saati 08 : 40 Bitiş saati 14 : 15
KLİMA
Ulaşım
Okulumuz Güllük Mahallesi-Milas ana yolu üzerinde olup her saat başında Milas ilçesine yaklaşık iki saatte bir de Bodrum ilçesine dolmuş seferleri yapılmaktadır.
Yoktur
Muğla İlinin Denize Uzaklığı Sıfır Olan şirin Beldesi.
İl Merkezine Uzaklığı 95 Km. İlçe Merkezine Uzaklığı 25 Km.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda Okul Müdür Yardımcısı Fatih ÖZİÇ tarafından okul futbol takımı çalışmaları yapılmaktadır.
Derslerimiz STEM çalışmaları ile desteklenmektedir.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı içerinde yürütülen projeler; Mavi Yeşil Okullar Okur Gezer Projesi