MUĞLA / MİLAS - Güllük İlkokulu

Karan Bebek

Dünya Kadınlar Günü

Şbt

Okulumuz 3-B sınıfı öğrencileri Fen Bilimleri derslerini STEM etkinlikleri ile basit fizik kurallarını yaparak yaşayarak öğreniyor.

Şbt

Çocuk hakları günü kapsamında öğretmenlerimiz Ayşen hemen ve Gönül Turhan tarafından günün anlam ve önemini vurgulayan eğitsel oyunlar oynandı ve drama temelli eğitim verildi Yaşasın Dünya çocuk hakları.

Şbt

Okulumuz tüm 3. sınıf öğrencileri aynı kitabı okuyarak konferans salonunda bir araya geldiler. Bu sayede etkileşimli okuma ve anlama etkinliği gerçekleştirdiler.

Şbt

Okulumuz 2-A sınıfı disiplinler arası ilişkilendirme hedeflerine uygun olarak yaparak yaşayarak yöntemini kullanarak yerli malı haftasını kutladı

Şbt

Ebediyete intikalinin 84 yıl dönümünde cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'i bir kez daha saygı ve rahmetli andık.