Mrt

İlçemiz genelinde yapılan İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında okulumuzu temsil eden 3/B sınıfından Cemre PUSAL isimli öğrencimiz 3. oldu. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

DEĞERLERİM İLE YARATICI YAZIYORUM" E TWİNNİNG PROJEMİZ BAŞLIYOR

"Değerlerimle yaratıcı yazıyorum" adlı e twinning projemiz ulasal düzeyde kuruculuğunu Güllük İlkokulu Öğretmeni Döne İŞLER üstlendiği 10 ortak öğretmen çalışması işbirliğinde çalışmalara başlamıştır. Okulumuzda yürütülen projemizde Proje Ortaklarımız ile tanışma toplantısı yapılarak, proje ortakları ile tanışılmış,proje hakkında ne yapılması gerektiği ve yol haritası oluşturulmuştur. Daha sonra ikinci toplatımızda proje ortaklarımız ile yapılmış olup ortakların görev dağılımları belirlenmiştir.

Projemizin amacı, öğrencilerimizde değerlerimiz çerçevesinde yaratıcı yazarlık becerileri oluşturmak, yaratıcı yazmayı geliştirmek,hayal gücünü kullanmasını sağlamak,dili doğru kullanmalarını sağlamak,proje çerçevesinde ortaya çıkardıkları ürünleri sergilemelerini sağlamak,iş birliği içinde çalışma becerilerini geliştirmektir.

Kas

Bodrum'da düzenlenen "Milli Ağaçlandırma Günü" etkinliği kapsamında 125 bin fidanın toprakla buluşturuldu.

Kas

May

Okulumuz 2/B Sınıf Öğretmeni Aysu ESKİTÜK ve 4/B Sınıf Öğretmeni NihaL YEŞİLBAŞOĞUZ'un oratkları olduğu  I Am In Traffic, I Am On My Guard All The Time  E Twinning Projesi öğrencileri ve öğretmeleri  ''Gönüllü Trafik Polis'' sertifikalarını aldılar.

May

Okulumuz  2/B Sınıfı Öğretmeni Aysu ESKİTÜRK ve 4/B Sınıf Öğretmeni Nihal YEŞİLBAŞ OĞUZ 'un ortağı olduğu

I AM IN TRAFFİC, I AM ON MY GUARD ALL THE TIME  E Twinning Projesinin öğrenci webinarı gerçekleşti.

May

4/B Sınıf öğretmenimiz Nihal Yeşilbaş Oğuz öğrencilerine scratch.mit.edu sitesini tanıttı.Öğrencilerle örnek projeler incelendi.Öğrenciler  elma toplama oyunu ve isim animasyonu  projelerini yaparak temel kodlama mantığını öğrendiler.

May

4/B sınıfı öğrencileri code.org sitesi  "Kodlama Saati" etkinliklerinden klasik labirent etkinliğini tamamladılar ve sertifikalarını aldılar.

May

Okulumuz Öğretmenlerinden Nihal YEŞİLBAŞ OĞUZ 4/ B sınıf öğrencilerine code.org sitesini tanıttı.Öğrenci kayıtları yapıldı. Öğrenciler kurslarını tamamladı ve serifikalarını almaya hak kazandı

May

Nihal YEŞİLBAŞ OĞUZ ve 4/B Sınıfı öğrencileri proje ortaklarıyla buluşup " Roll and Drive "bilgisayarsız Kodlama etkinliği yaparak eğlenceli vakitler geçirdiler."